Fazole mungo
Fazole jsou výborným zdrojem bílkovin, vápníku, hořčíku, železa, draslíku, vlákniny a téměř všech vitaminů skupiny B
Fazole mungo pochází z Indie, odkud se postupně rozšířila téměř do celého světa. Plody této jednoleté teplomilné rostliny mají nejčastěji olivově zelenou barvu a prodávají se obvykle celé, loupané nebo půlené. Fazolky jsou výborným zdrojem bílkovin, vápníku, hořčíku, železa, draslíku, vlákniny a téměř všech vitaminů skupiny B. Velmi často se používají k naklíčení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Podobné produkty

Ostropestřec mariánský je v spojován s výraznými pozitivními účinky na organismus, především na játra.

Proso míchané, čtyři druhy prosa žluté, červené, zelené, bílé.

Krmná kukuřice je ceněna pro svou vysokou stravitelnost a energetickou hodnotu.

Součást krmné dávky pro okrasné a venkovní ptactvo, vhodné i pro holuby.